Chok! Aston Villa taber europæisk dyst mod polsk underdog

Aston Villa var på forhånd storfavoritter til kampen mod Legia Warszawa, der sendte FC Midtjylland ud af Europa. Englænderne skuffede dog gevaldigt og tabte på trods af to comebackforsøg.

Soccer Football - Europa Conference League - Group E - Legia Warsaw v Aston Villa - Stadion Wojska Polskiego, Warsaw, Poland - September 21, 2023 Aston Villa's Lucas Digne celebrates scoring their second goal REUTERS/Kacper Pempel

Aston Villa tabte højst overraskende i Conference League til Legia Warszawa med 3-2.

Favoritterne fra England fik sig en chokstart på kampen, de FC Midtjyllands banemand efter kun tre minutters spil scorede til 1-0 ved Pawel Wszolek.

Det fik columbianeren Jhon Duran dog hurtigt rette op på blot tre minutter senere, da han kom højest på et indlæg og udlignede til 1-1.

Efter 26 minutter var den gal igen i Villa-defensiven, og igen var Wszolek indblandet. Denne gang som oplægger, da smækkede et indlæg ind til Ernest Muci, som bankede føringsmålet ind bag Emiliano Martinez.

Kort før pause udlignede Aston Villa endnu en gang, men Lucas Dignes mål var forgæves, da Ernest Muci efter 51 minutter blev dobbelt målscorer og matchvinder.