Klaksvík spillede deltog torsdag aften i den første kamp i et europæisk gruppespil nogensinde for et færøsk hold.

Klaksvík spillede den første europæiske gruppespilskamp nogensinde for et færøsk hold.

Klaksvík blev torsdag aften det første færøske hold til at spille i et europæisk gruppespil.

Her mødte Patrick da Silva og resten af holdet Slovakiske Slovan Bratislava på udebane i Conference League.

Og her bed de undertippede gæster fra sig efter en første halvleg uden de store højdepunkter.

Fire minutter efter pausen kom de færøske så sensationelt foran. Her blev serbiske Deni Pavlovic serviceret af Arni Frederiksberg, og han kvitterede ved at sende bolden i mål til 1-0.

Føringen holdt kun i fem minutter. Her blev hjemmeholdets Vladimir Weiss sendt i dybden, og han sender til gengæld bolden op i nettaget.

Efter 74 bragte Bratislava sig også foran 2-1, da oplæggeren til 1-1-målet, Aleksandar Cavric, let headede føringen hjem.

Det blev samtidig kampens sidste mål, og dermed jagter Klaksvík stadig de første færøske point i Conference League.