Dansker-scoring var ikke nok for Sturm Graz, da tidligere FCM’er sendte sejren til Sporting

William Bøvings 1-0-scoring endte med kun at pynte på resultatet, da en tidligere FCM'er sørgede for sejren til Sporting og Morten Hjulmand.

Sturm Graz mødte Sporting i Europa League.

Morten Hjulmand og Sporting løb med det hele.

For selvom den portugisiske storklub kom bagud på en dansker-basse, så endte de alligevel med tre point og en 2-1-sejr ved slutfløjt.

Både William Bøving og Morten Hjulmand fik chancen fra start for hver deres klub, og selvom især førstnævnte spillede en hovedrolle, så var det en tidligere FC Midtjylland-spiller, der stjal showet.

En stille første halvleg endte med, at de to hold kunne gå til pause uden at score, men det skulle Bøving vise sig at ændre på.

13 minutter inde i anden halvleg kom den tidligere F.C. København-spiller nemlig først på riposten fra et forsøg fra holdkammerat Otar Kiteishvilis og bragte østrigerne foran med 1-0.

Desværre for danskeren kom Morten Hjulmand og Sporting tilbage i opgøret med 14 minutter tilbage på uret, da svenske Viktor Gyokeres satte det udlignende mål i kassen.

Og seks minutter før tid var det så ivorianske Ousmane Diomande, der i vinter skiftede FC Midtjylland ud med Sporting, der afgjorde kampen i det 84. minut og sørgede for tre point til Sporting.

Priskes Sparta Prag sejrede snævert efter cypriotisk chokstart

Sejren betyder, at Hjulmand og co. indtager andenpladsen i Gruppe D, eftersom Atalanta tog en sejr på 2-0 over Rakow og dermed ligger nummer et i puljen.

Det betyder naturligvis også, at William Bøving og Sturm Graz indtager tredjepladsen.