3F Superligaen

Storsponsor i hårdt angreb: Ulmer uroen i Ådalen?

OB tabte for tredje gang på hjemmebane i denne sæson, og det fik en af storsponsorerne til at rette et hårdt angreb på træner Andreas Alm og den sportslige ledelse.

Bjørn Paulsen (OB 4) og Alen Mustafic (OB 24) efter Silkeborg scoring til 0 - 3 da OB møder Silkeborg IF i Superligaen i Odense mandag den 18. september 2023. (Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix)

“Der er altid næste sæson” har længe været mantraet for tilhængere af OB.

Den fynske klub har været uden for toppen af dansk fodbold i en lang årrække, og resultaterne har mildt sagt været svingende. Og denne sæson er ikke undtagelse.

Mandag aften blev ondt så værre, da fynboerne tabte 0-3 på eget græs til Silkeborg IF, og med stor utilfredshed hos fansene efter slutfløjt. Også blandt sponsorerne, hvor bægeret tilsyneladende flød over for en af de centrale sponsorer i OB.

Her gik Frederik Barfoed, administrerende direktør i Barfoed Group, nemlig til tasterne og rettede et angreb mod både OB-træner Andreas Alm, der fik sin kontrakt forlænget tidligere på året, og den sportslige ledelse i klubben.

Barfoed Group, der driver bl.a. udlejningsvirksomhed i Odense, er en af de centrale sponsorer i den fynske klub og har været det i mange år.

I 2018 købte virksomheden navnerettighederne til den ene af tribunerne på OB’s hjemmebane, Nature Energy Park.

Andreas Alm: Vi er lige så frustrerede som fansene

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P