Mål og Highlights: FCN-finne gjorde det onde ved Norrköpings fem danskere

Den FC Nordsjælland-ejede finne, Leo Walta, scorede begge Mjällbys mål i udekampen mod Glen Riddersholms Norrköping.

Leo Walta scorede begge Mjällbys mål mod Norrköpings danskere.

Mjällbys AIF spillede sig mandag aften op på siden af danskerklubben IFK Norrköping med en 0-2-sejr over de direkte konkurrenter.

Gæsterne, med OB-ejede Max Fenger helt på toppen, var under pres i første halvleg, hvor Marco Lund, Marcus Baggesen, Vito Hammershøy-Mistrati og Victor Lind satte sig tungt på spil og chancer.

Alligevel var det gæsterne, der tidligt i anden halvleg kom foran 0-1 på mål af finske Leo Walta, der er lejet ud til Blekinge-klubben fra danske FC Nordsjælland.

Samme Leo Walta afgjorde med fem minutter tilbage kampen med sin scoring til 0-2, hvorefter han kunne lade sig udskifte.

Med sejren og de tre point rykker Mjällby op på siden af Norrköping på 34 point efter 23 kampe. Norrköping holder dog fast i sin sjetteplads i kraft af en bedre målscore end Mjällby, der dog rykker forbi både Kalmar og IFK Värnamo og op på syvendepladsen.