3F Superligaen

Andreas Alm: Vi er lige så frustrerede som fansene

OB havde før mandagens kamp mod Silkeborg endnu ikke vundet på eget græs i denne sæson, og mandag aften blev det hele meget værre.

Andreas Alm (OB Træner) da OB møder Silkeborg IF i Superligaen i Odense mandag den 18. september 2023. (Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix)

Det haglede med utilfredse tilråb fra OBs fans mod spillerne i blåt og hvidt, da et nyt nederlag var en realitet.

Mandag aften blev OB spillet ud af eget græs, da Silkeborg lammetævede fynboerne med 0-3 foran mere end 8.000 fremmødte fynboer.

Det hårdtprøvede hjemmepublikum lod deres frustration komme til orde efter kampen, og det er en frustration som OB-træner Andreas Alm sagtens kan forstå.

– Vi taber i dag, og vi har ikke vundet på hjemmebane. Publikum er fantastiske, og når de kommer, så vil de se, at vi vinder. Vi står sammen, og de er frustrerede, og lige så frustrerede, de er, lige så frustreret er vi, udtaler Alm til Viaplay efter kampen.

Der var stor aktivitet i OBs transfervindue op til denne sæson, og det var altsammen i del af strategien. Og netop strategien tror Alm stadig, at der er fynsk opbakning til.

– Jeg tror, supporterne bakker op om strategien 100%, men det er vigtigt at sige, at det ikke er en del af strategien, at vi skal tabe kampe. Der findes ikke nogen ting i strategien, om at vi skal tabe kampe. Strategien er, vi skal være en sælgende klub, men vi skal også få resultater.

Mål og Highlights: Silkeborg ydmygede OB i ny Alexander Lind-opvisning

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P