3F Superligaen

FCK-talent efter FCN-opgør: Viste jeg er klar til topkampe

F.C. Københavns islandske angriber, Orri Óskarsson, var godt tilfreds med at starte inde i lørdagens kamp mod FC Nordsjælland.

FCKs Orri Oskarsson scorer til 0-1 og jubler med Kevin Diks og Elias Achouri under superligakampen mellem FC Nordsjælland og FC København i Farum lørdag den 16. september 2023.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix.

FC Nordsjælland og F.C. København spillede 2-2 lørdag i en sand topkamp i Superligaen.

En af målscorerne for københavnerne var den blot 19-årige islænding, Orri Óskarsson, der scorede til 0-1 i første halvleg.

Det unge angrebstalent i FCK har fået en god start hos de forsvarende danske mestre i denne sæson, efter Óskarsson er vendt tilbage fra lejeopholdet i Sønderjyske i sidste sæson.

Indtil videre er det blevet til 11 kampe med optrædener i både Superligaen og Champions League, og lørdag fik islændingen sågar chancen fra start i topopgøret mod FC Nordsjælland. En startplads, som Óskarsson selv føler sig klar til.

– Det betyder altid noget at score, og jeg er bare glad for at kunne hjælpe holdet igen, og nu skal det bare fortsætte, fordi vi skal spille i Champions League i næste kamp. Det bliver stort, og jeg glæder mig til det.

– Jeg var meget spændt. Det var selvfølgelig en topkamp, og det er de største kampe. Jeg synes, at jeg er klar til at spille de her kampe, og jeg synes, at det viste jeg i dag. Det var en god følelse, siger Orri Óskarsson til FCKTV.

Netop Champions League skal den islandske landsholdsspiller og resten af FCK-truppen ud og spille på onsdag, hvor Galatasaray venter i Tyrkiet i denne sæsons første kamp i Champions League-gruppespillet.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P