Bundesligaen

VAR-straffe blev afgørende: Leverkusen stjæler point fra Bayern

Et sent mål på straffespark sikrede Bayer Leverkusen et enkelt point imod Bayern München i Bundesligaen.

Harry Kane i aktion for Bayern München i kampen mod Bayer Leverkusen i Bundesligaen.

Et straffespark dømt via VAR sikrede Bayer Leverkusen et enkelt point imod Bayer München, da topopgøret endte 2-2 på Allianz Arena.

Allerede efter syv minutter fik Bayern en drømmestart på kampen, da Harry Kane endnu engang kom på måltavlen for sydtyskerne. Englænderen fik bolden helt frit på bagerste stolpe og kunne uden problemer score til 1-0.

Efter 24 minutter Allianz Arena dog vidner til en fantastisk mål, da Leverkusens Alejandro Grimaldo på et frispark fra kanten af feltet sparkede bolden helt op i hjørnet bag Svenn Ulrich i Bayern-målet til 1-1.

Herfra bølgede kampen frem og tilbage, hvor begge mandskaber skiftedes til at skabe store chancer i begge ender.

I det 86. minut troede Leon Goretzka, at han skulle være matchvinder, da han scorede til 2-1 for Bayern Müncehn efter et oplæg fra 18-årige Mathys Tel. Men sådan skulle det ikke gå.

Dybt inde tillægstiden blev dommeren kaldt ud til VAR-skærmen for at tjekke om Alphonso Davies havde begået en forseelse inde i feltet. Her var dommerens sikker i sin sag og dømte straffe til Leverkusen.

Den mulighed udnyttede argentinske Exequiel Palacios, da han i det 95. minut satte bolden ind til kampens slutresultat 2-2.

Afslutningen på det dramatiske opgør betyder, at Bayern München og Bayer Leverkusen ligger side om side på førstepladsen i Bundesligaen med ti point hver efter fire kampe.