3F Superligaen

Lyseng låner Ceres Park til pokalbrag mod FCK

IF Lyseng har valgt at rykke deres pokalkamp mod F.C. København til Ceres Park, så klubben kan lukke så mange som muligt ind til opgøret.

Oddset Pokalen pokalen 2023
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Onsdag meldte IF Lyseng ud, at de ønskede at spille opgøret mod F.C. København i Oddset Pokalens tredje runde på hjemmebane.

Den ide har klubben dog nu valgt at droppe. Det meddeler klubben på deres hjemmeside fredag aften. Lyseng har i stedet valgt at låne AGF’s Superliga-stadion, Ceres Park, til lejligheden.

Valget skyldes blandt andet, at 3. Divisionsklubben har næsten 2.000 medlemmer, og Lyseng vil derfor gøre alt for at invitere alle til fodboldfest.

Lysengs klubansvarlige, Henrik H. Brandt, håber også, at placeringen og begivenheden kan give klubben en god indtjening.

– Vi skal indsamle mange penge for at komme i mål med den hårdt tiltrængte nye kunstgræsbane og vore visioner for at udvikle fodboldmiljøet på Lyseng yderligere. Forhåbentlig kan kampen mod FC København give os et yderligere økonomisk rygstød til den videre proces, siger Brandt på klubbens hjemmeside.

Opgøret på Ceres Park mellem IF Lyseng og F.C. København spilles onsdag den 27. september klokken 19.45.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P