Tyskland rejste sig med det samme efter fyringen af Hansi Flick søndag, da man tirsdag slog VM-finalisterne fra Frankrig.

Leroy Sane var tæt på t blive både helt og skurk mod Frankrig.

Måske skulle der bare en trænerfyring til.

I hvert fald var Tyskland tilbage til at kunne spille op mod de bedste, da de slog Frankrig blot få dage efter fyringen af landstræner Hansi Flick.

Dermed havde tyskerne Rudi Völler ved roret – blot kun for en stund – til opgøret, som de endte med at vinde med 2-1.

Ballet blev åbnet ekstremt hurtigt, da Thomas Müller allerede efter fire minutter bragte hjemmeholdet foran med 1-0.

Og selvom Frankrig havde flest forsøg mod mål i kampen, så spillede de to storhold helt lige op med hinanden indtil det 87. minut.

Her brød Leroy Sané først igennem i det franskefelt og bragte tyskerne på 2-0, så kampen var lukket – eller det skulle man tro.

Minuttet efter begik selvsamme Sané nemlig et straffespark, som Antoine Griezmann omsatte til scoring.

England tog håneretten i testsejr over lokalrivalerne fra Skotland

Men selvom spændingen steg en smule på stadion, så holdte den tyske føring hjem, og den tyske fodboldstolthed er en smule mere intakt, end den var tidligere med et flot resultat mod en stærk modstander.