International Fodbold

Neymar: Saudi Pro League er bedre end Ligue 1

Den brasilianske superstjerne Neymar har netop taget turen til Saudi-Arabien, efter karrieren i Paris Saint-Germain gik ned ad bakke. Og han ser nu et højere niveau i Saudi-Arabien, end han er vant til.

Neymar mener, at Saudi Pro League er lige så god som Ligue 1
Foto: Ritzau Scanpix /

Han er netop skiftet til Saudi Pro League, og allerede efter få uger vurderer brasilianske Neymar niveauet i ligaen til at være bedre end den franske Ligue 1.

Det siger han ifølge BBC.

Den 31-årige angriber skiftede til Saudi Pro League og Al Hilal fra Paris Saint-Germain midt i august for omkring 100 millioner dollars + bonuser.

– Med de navne, der er skiftet til Saudi-Arabien, vil jeg ikke blive overrasket, hvis den saudiske liga er bedre end den franske, siger Neymar.

I Al Hilal er Neymar selv blevet holdkammerat med de tidligere profiler i europæisk fodbold Aleksandar Mitrovic og Kalidou Koulibaly.

Ifølge flere medier vil Neymar hive en monstrøs løn på omkring 300 millioner dollars om året, og hvis kommercielle bonuser medregnes kan brasilianerens årlige indtjening beløbe sig til hele 400 millioner dollars.

Det svarer til en årsløn på knap 2,8 millioner danske kroner.

Officielt: Coutinho skifter til Qatar

Neymar har en kontrakt på to år med den Riyadh-baserede klub, og det har været fremme, at den karismatiske angriber modtager en bonus på cirka 87.000 dollars for hver kamp, ​​han deltager i, hvor Al Hilal samtidig vinder. 

Neymar står også til at få en regn af penge, hvis han taler pænt om Saudi-Arabien på sine sociale medier. Der venter nemlig 543.200 dollars for hvert opslag.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P