3F Superligaen

Dropper landsholdet – skal falde på plads i Brøndby

Brøndby købte på transfervinduets sidste dag Sean Klaiber i hollandske Utrecht, og han ofrer nu en landsholdssamling for at falde til på den københavnske vestegn.

Brøndbys Sean Klaiber har droppet landsholdssamling med Suriname for at falde til i Brøndby.
Foto: Brøndby IF

Endnu har han til gode at spille for Brøndby.

Man kan dog langt fra klandre Sean Klaiber for ikke at være dedikeret til sin nye klub.

Den 29-årige forsvarsspiller, som Brøndby 1. september hentede i hollandske Utrecht, har adskillige ungdomslandskampe for Holland, men i juni 2021 besluttede han at repræsentere nordamerikanske Surinam på seniorplan.

Den 31. august – dagen før sit skifte til Brøndby – blev Klaiber udtaget til Surinams landshold til Nations Legaue-kampene mod Grenada og Cuba, men de kampe kommer han ikke til at spille.

– Sean har aftalt med landstræneren, at han bruger landsholdspausen til at falde på plads i Brøndby med sin familie, og i næste samling er han med igen, skriver Brøndbys kommunikationschef, Christian Schultz, til Tipsbladet.

Medie: Så meget betaler Brøndby for Sean Klaiber

Klaiber står indtil videre noteret for tre landskampe for Surinam, der trods sin geografiske placering i det nordlige Sydamerika og som nordlig nabo til Brasilien er en del af det Nord- og Centralamerikanske fodboldforbund CONCACAF – i øvrigt ligesom naboerne Guyana og Fransk Guiana.

En lang række nuværende og tidligere hollandske landsholdsspillere er enten født i Surinam eller har rødder i det sydamerikanske land. Blandt andre Edgar Davids, Jimmy Floyd Hasselbaink, Aron Winter, Clarence Seedorf og Owen Wijndal.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P