Europæisk Fodbold

AGF-helten Jelle Duin har fremtiden på plads

Han blev den store helt for AGF før sommerferien, da han sikrede Aarhus-klubben bronze, og nu har Jelle Duin styr på, hvor han skal spille den kommende sæson.

Jelle Duin skifter til israelske Hapoel Jerusalem.
Jelle Duin og målmand Jesper Hansen fejrer bronzemedaljen med AGFs fans efter superligakampen mellem AGF og Brøndby IF i Aarhus søndag den 4. juni 2023.. (Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix)

Han vil for altid have en plads i historiebøgerne i AGF og således også i den danske Superliga.

Selvom hverken AGF eller Jelle Duin denne sommer lagde skjul på, at de gerne forlængede hollænderens ophold i den jyske hovedstad, så blev det aldrig til noget.

Duin vendte i stedet hjem til Alkmaar-klubben AZ, men her kommer han ikke på græs igen. I stedet er han skiftet til israelske Hapoel Jerusalem.

Skiftet til den israelske hovedstad er permanent, men den 24-årige angriber har i første omgang kun skrevet under på en kontrakt for det kommende år.

– Jeg er rigtig glad for at være her. Jeg har modtaget en varm velkomst fra alle i klubben, og jeg kan ikke vente på at spille min første kamp i Hapoel Jerusalem-trøjen. Tak til alle – vi ses snart på stadion, lyder det fra Jelle Duin.

Jelle Duin blev på det nærmeste udødeliggjort i AGF, da han i sidste sæsons sidste kamp kom på banen i kampen mod Brøndby til de sidste 19 minutter.

På det tidspunkt var AGF bagud 0-3, men via to mål fra Duin og et enkelt fra anfører Patrick Mortensen fik aarhusianerne nærmest sensationelt uafgjort, og dermed gik AGF forbi Viborg FF på Superligaens tredjeplads.

Du kan genopleve kampen herunder:

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P