Europæisk Fodbold

Thomas Delaney fik hjælp af Kasper Hjulmand: Det var en svær periode

Thomas Delaney har fået fremtiden på plads, og det sker efter en periode, der, ifølge landsholdspilleren, har været svær.

Thomas Delaney kan skifte permanent til Anderlecht.
Foto: REUTERS/Kai Pfaffenbach

Det ville være synd at sige, at tiden i Hoffenheim var en succes for Thomas Delaney.

Derfor er den danske midtbanemotor glad for, at han er tilbage i landsholdslejren, og at han har fået klubfremtiden på plads. Det har dog ikke været uden hjælp fra landstræneren, Kasper Hjulmand.

– Det har været en svær periode. Det var været lidt hårdt at se på fra sidelinjen.

Sådan udtalte den 32-årige dansker sig til TV2 Sport. Forårssæsonen i Hoffenheim bød nemlig kun på spilletid i syv af klubbens 17 kampe, og det blev ikke et eneste minut i de sidste otte.

Derfor skulle der ske noget nyt, og det endte med at blive til et nyt lejeophold, da han stadig officielt er ejet af Sevilla. Denne gang faldt valget som bekendt på Anderlecht.

– Kasper Hjulmand var nede og besøge mig, og vi havde også snakke om både klubkarriere og landsholdskarriere. Det er ikke fordi, at han skal bestemme, men nogle gange er det meget rart at få tommel op eller tommel ned, hvis jeg går med nogle tanker om, hvad der kunne være fremtiden.

Kasper Hjulmand har udtaget landsholdet: Delaney er tilbage

Thomas Delaney fik debut for det danske landshold tilbage i 2013, og det er sidenhen blevet til 72 kampe i rødt og hvidt med syv mål og otte assists til følge.

Midtbanespilleren er i disse dage samlet med det danske landshold, hvor der venter to EM-kvalifikationskampe mod San Marino og Finland. Du kan se begge kampe TV2, og du kan få det fulde overblik over alle de kommende landskampe HER:

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P