Premier League

Medie: Manchester City fører i kampen om ung hattrick-helt – erstatning for Haaland

Manchester City skulle lige nu føre kampen om 18-årige Evan Ferguson, der lørdag noterede sig for et hattrick i Brightons 3-1-sejr over Newcastle.

Manchester City fører i kapløbet om Evan Ferguson.
Foto: Ian Walton/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Der findes næppe den klub i verden, som ikke godt kunne tænke sig at tilføje 18-årige Evan Ferguson til truppen.

Den unge Brighton-angriber står allerede noteret for 14 mål for Premier League-klubben, og senest blev det til et hattrick i 3-1-sejren over Newcastle lørdag.

Den slags præstationer kaster selvsagt interesse af sig hos verdens største klubber, hvor selv Manchester City med Erling Haaland på toppen ikke er nogen undtagelse.

Ifølge flere engelske medier, herunder The Independent, er det netop Manchester City, der har lagt sig i front i kampen om den unge irers underskrift i en ellers lang kø af bejlere.

Ender ‘the treble’-vinderne med at hente Evan Ferguson vil det ifølge mediet være en ren og skær fremtidssikring, i tilfælde af at Erling Haaland vælger at smutte ved kontraktudløb i 2027.

Evan Ferguson satte dog så sent som i foråret sin underskrift på en kontraktforlængelse med Brighton, så hans nuværende kontrakt nu strækker sig frem til sommeren 2028.

Hattrick på hattricks i Premier League: Kun sket én gang før

Brighton har i denne sæson hentet ni point i de første fire runder af Premier League, hvilket placerer dem som nummer seks under landskampspausen.

I forrige sæson blev det også til en sjetteplads for den sydøstengelske klub.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P