3F Superligaen

Jonas Wind roser sin tidligere klub og træner: De marcherer derudad

Jonas Wind er glad for sin gamle klubs succes, og han husker tilbage på sin egen tid med den træner, der nu leder holdet ud i Champions League-gruppespillet for anden gang i streg.

Jonas Wind er glad for at se, at hans gamle klub og træner gør det godt.
Alexander Bah og Jonas Wind under Fodboldlandsholdets træning før de to EM-kvalifikationskampe i Helsingør tirsdag den 5. september 2023.. (Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix)

Det kører for Jonas Wind i Bundesligaen.

Det kører også for Winds gamle klub og træner, som skal ud og spille mod de store drenge i Champions League.

F.C. København og cheftræner Jacob Neestrup skal i Champions League for andet år i træk – for første gang nogensinde – og det er noget, Jonas Wind er glad for at se.

– Det giver meget, at det er Nees’ (Jacob Neestrup, red.), der leder tropperne ud. Jeg har jo haft ham som ungdomspiller, og han har betydet meget for min karriere.

– Jeg er glad for at se, at det går FCK og Nees’ godt. De marcherer derudad med mesterskab og Champions League for andet år i træk, så ja… det er stærkt gået, lyder det fra Jonas Wind i et interview til Viaplay under landsholdssamlingen.

Den danske angriber, der til dagligt tørner ud i Wolfsburg sammen med landsholdskammerat Joakim Mæhle, husker specielt tilbage på en sæson på ungdomsholdet i FCK under Jacob Neestrup, hvor han scorede næsten lige så mange mål, som han spillede kampe.

Følg Campo på Facebook

– Det, han var god til med mig, var, at han var den første træner, der stillede krav til mig. Det var ikke nok, at jeg bare lige lavede en kasse og spillede middelmådigt. På det tidspunkt kunne jeg måske godt være tilfreds med det, men han forventede meget af mig – og han forventede også mere af mig, end han gjorde af de andre.

Jonas Wind er med for det danske landshold, når EM-kvalifikationskampene løber af stablen mod henholdsvis San Marino og Finalnd.

Se hele interviewet med Jonas Wind i videoen øverst i artiklen.

Delaney forklarer: Derfor blev det ikke FCK

Det første opgør bliver spillet hjemme i Parken torsdag den 7. september. Du kan som altid få det fulde overblik over de kape, der bliver vist i TV og streaming i campo.dk’s TV-Guide.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P