Går i fars fodspor: Esbjerg sælger Van der Vaart til Ajax Amsterdam

Esbjerg fB har onsdag solgt Rafael van der Vaarts søn Damian til sin fars tidligere klub Ajax Amsterdam.

Damian van der Vaart skifter til Ajax Amsterdam fra Esbjerg fB.
Foto: ajax.nl

Like father, like son.

Det kan man roligt sige om familien Van der Vaart, hvor både fra Rafael og hans søn Damian har gjort karriere i fodboldens verden.

Og nu bliver sammenligningerne mellem 17-årige Damian og hans far, som tidligere har repræsenteret alt fra Esbjerg fB og FC Midtjylland til Tottenham Hotspur og Real Madrid, endnu større.

For hollænderens nuværende klub Esbjerg fB skriver onsdag på sin hjemmeside, at man har solgt stjerne-sønnen til hans fars tidligere klub Ajax Amsterdam.

Den 17-årige midtbanespiller er blevet købt fri af sin kontrakt i Esbjerg af den hollandske storklub, der har udstyret ham med en et-årig kontrakt, der altså løber indtil sommeren 2024.

– Vi har igennem en længere periode haft en god dialog med Ajax omkring et muligt klubskifte for Damian van der Vaart, som har ønsket at forfølge muligheden i sit hjemland, lyder det fra Esbjergs talentchef ´, Anders Brynaa, som også fortæller, at der er tale om en win-win-aftale:

– Som klub er vi blevet kompenseret økonomisk i en aftale, der giver mening for alle parter, og vi takker derfor Damian for sin indsats for EfB, og ønsker ham held og lykke fremover.

Medvind i Esbjerg: Får medhold i appelsag efter skandalekamp og hård straf

Den unge hollænder har stadig sin professionelle debut til gode, men står noteret for kampe for både Esbjergs U19-hold og 2. divisionsholdets reservehold.

Dermed har altså både Rafael og Damian van der Vaart repræsenteret Esbjerg og Ajax Amsterdam.

Rafael van der Vaart fik i sin tid fire kampe for Esbjerg, mens han i Ajax Amsterdam står noteret for 156 kampe.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P