Premier League

Medie: Tyrkisk interesse for Højbjerg – Tottenham blokerer

Selvom transfervinduet er lukket i flere store europæiske ligaer, så er der stadig bud efter Pierre-Emile Højbjerg. Tottenham er dog angiveligt ikke interesseret i at sælge danskeren.

Galatasaray jagter Pierre-Emile Højbjerg, men Tottenham afviser
Foto: Andrew Couldridge/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Pierre-Emile Højbjerg har været et varmt emne i flere klubber denne sommer.

Den 1. september smækkede transfervinduet dog i, i flere af de store europæiske ligaer. Og dermed blev hverken skiftet til Atlético Madrid, Manchester United eller Fulham til noget i denne omgang for den danske midtbanegeneral.

Men transfervinduet er fortsat åbent et par steder endnu, og dermed kan et skifte potentielt set stadig vente for Pierre-Emile Højbjerg. Således smækker det saudiarabiske transfervindue først i den 7. september, mens det tyrkiske transfervindue er åbent frem til 15. september.

Det tyrkiske medie, Ajansspor, melder om interesse for den 28-årige dansker.

Ifølge mediets oplysninger, så ser Galatasaray ud til at jagte en forstærkning på midtbanen frem mod klubbens kommende Champions League-kampagne, hvor klubben blandt andet møder F.C. København. Og her skulle Højbjerg altså være et emne.

Samme meldinger fremgår også i mediet, Football Insider. Interessen for Højbjerg skulle være der – både i Tyrkiet men også i Saudi-Arabien – men mediet kan samtidig fortælle, at Tottenham har tænkt sig at blokere ethvert bud, der nu måtte komme på Højbjerg.

Følg Campo på Facebook

Det skyldes, at London-klubben nu ikke kan hente en erstatning ind for Pierre-Emile Højbjerg, da transfervinduet er lukket for de engelske klubber.

Dermed ser det ud til, at danskeren må fortsætte karrieren i Tottenham i minimum en halv sæson endnu – indtil vintertransfervinduet åbner og Tottenham igen kan handle.

Højbjerg er fortsat på kontrakt i Spurs frem til sommeren 2025.

Se en række af Pierre-Emile Højbjergs mål for Tottenham i videoen nedenfor

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P