Dansk Fodbold

Mæhle fik røffel for at give Højlund lift: Ledelsesstilen var baseret på frygt

Joakim Mæhle fortæller nu om en hård tid i Atalanta under Gian Piero Gasperini, som styrede spillernes hverdag med hård hånd.

joakim Mæhle fortæller om den hårde ledelsesstil i Atalanta.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Joakim Mæhle er fortid i Atalanta.

Den danske landsholdsback er skiftet til Wolfsburg i den tyske Bundesliga, hvor han skal være indtil sommeren 2027.

I forbindelse med den igangværende landsholdssamling har Mæhle nu fortalt til bold.dk og gennem den italienske transferjournalist Gianluca Di Marzio om tiden i Atalanta og det benhårde lederskab, han spillede under.

Ifølge den italienske transferjournalist fortæller Mæhle om en en nærmest diktatorisk ledelsesstil fra hans nu tidligere træner Gian Piero Gasperini.

Her bestemte træneren ifølge Mæhle alt, og danskeren beskriver den hårde mentalitet som en ledelsesstil, der virkede som om, den var baseret på frygt.

Til bold.dk fortæller danskeren om en specifik episode, som fik ham og hans nu tidligere holdkammerat Rasmus Højlund i lidt af en kattepine.

Mål og Highlights: Drømmestart for Wind, Mæhle og Wolfsburg

– Han svinede mig eksempelvis, da Rasmus (Højlund, red.) kom derned, fordi vi kørte i bil sammen. Det ville han ikke have, fordi vi kunne sidde og hygge os på vej til træning, fortæller han til bold.dk.

Gasperini har da også ry for at være en hård negl og at forvente meget af sine spillere, da hans spillestil også bygger på høj intensitet både med og uden bolden.

Joakim Mæhle skiftede til Atalanta i vinteren 2021 og har altså været et finde der indtil denne sommer, hvor han som sagt er skiftet til Wolfsburg.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P