3F Superligaen

Brøndby var tæt på ny midtbanespiller: Bliver et tema igen til januar

Carsten V. Jensen fortæller, at Brøndby IF var tæt på at hente en ny midtbanespiller denne sommer, og at jagten formentligt fortsætter til vinter.

Brøndby var tæt på ny midtbanespiller denne sommer, og vil forsøge sig igen til vinter
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Brøndby IF jagtede en ny midtbanespiller helt frem til lukningen af sommerens transfervinduet.

Og det var faktisk tæt på at lykkes. Det fortæller Brøndby IF’s fodbolddirektør, Carsten V. Jensen, i et afsnit af podcasten, BrøndbyLyd.

Det blev dog ikke til noget i sidste ende. Og det skyldtes mange ting, fortæller fodbolddirektøren i et længere interview med mediet, hvor han giver et indblik i det netop overståede transfervindue.

– Vi var snublende tæt på ting. Vi var meget ambitiøse, og den spiller vi har kigget efter, har været en spiller, der bestrider et højt niveau på stort set alle kompetencer, fortæller Carsten V. Jensen til mediet og fortsætter:

– Den type spiller vælter ikke rundt i bundter. Det gør de altså ikke. Men vi har af flere omgange arbejdet konkret med ting og også været ret tæt på, men spillere fra den hylde, der absolut med sikkerhed kan flytte Brøndby, er ikke nemme at tiltrække.

Carsten V. Jensen sætter ikke et navn eller navne på de omtalte midtbanespillere, som var tæt på et Brøndby-skifte denne sommer. I stedet vil han hellere forklare, hvorfor det ikke blev til noget i sidste ende.

Ifølge fodbolddirektøren handler det nemlig ikke kun om, hvorvidt Brøndby IF kan betale for overgangssummen og lønnen på en potentielt ny spiller. Det handler i lige så høj grad om, hvilke andre muligheder en given spiller har. Og der bliver Superliga-klubber af og til valgt fra.

Medie: Jesper Lindstrøm afviste stort Premier League-skifte

Han fortæller dog, at Brøndby IF ikke nødvendigvis har tænkt sig at stoppe jagten på en ny midtbanespiller. Det kan allerede blive et emne igen allerede i vinterens transfervindue.

– Det er jo ikke fordi, vi ikke har dygtige midtbanespillere. Det har vi. Det er også derfor, at det skal være markant, når vi skal gøre noget. Vi har dygtige midtbanespillere, så det skal være markant bedre. Men igen… Vi er i gang allerede, og det vil igen være et tema i det næste transfervindue, fortæller han til BrøndbyLyd.

Det var dog ikke fordi, at Brøndby IF gik tomhændet igennem transfervinduet – heller ikke på midtbanepositionen.

Klubben hentede således flere spillere ind i form af blandt andre Jacob Rasmussen, Emmanuel Yeboah, Mateusz Kowalczyk, Sean Klaiber, Yuito Suzuki og Patrick Pentz. Se alle til- og afgange i Superligaen denne sommer her.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P