LaLiga

Bellingham har taget Real Madrid med storm – holdkammerat har aldrig set noget lignende

Jude Bellingham har været fyr og flamme i sin første tid i Real Madrid, og selv ikke en af klubbens mest rutinerede spillere kan tro sine egne øjne.

Dani Carvajal er meget imponeret over Jude Bellinghams start i Real Madrid.
Foto: Sergio Perez/Reuters/Ritzau Scanpix

Som var det det mest naturlige i verden.

Sådan har det virket for Jude Bellingham i hans første fem officielle kampe som Real Madrid-spiller.

Det engelske stjerneskud har scoret svimlende fem mål i fire kampe fra Real-midtbanen, og det har slet ikke været til at se, at midtbane-spilleren har skiftet til en ny liga for nylig og i øvrigt kun er 20 år gammel.

Den unge stjerne har ikke bare imponeret os tilskuere, men har også taget en af klubbens mest rutinerede profiler med storm.

Den spanske højreback Dani Carvajal har nemlig også været blæst bagover efter at have set Bellinghams indtog i den spanske hovedstad.

– Jeg var her ikke til at se, hvordan spillere som Cristiano (Ronaldo red.) og Sergio Ramos tilpassede sig, men siden jeg er kommet til, har jeg aldrig set en tilpasse sig som ham, siger den spanske back ifølge Relevo og fortsætter:

Ancelotti er ikke i tvivl: Så mange mål kan brandvarme Bellingham nå

– Han er kommet hertil med masser af pres på sine skuldre, fordi han har kostet mange penge, og alt spotlight er på ham, men det føles som om, han er landet på fødderne her.

Ifølge Transfermarkt kostede Bellingham cirka 768 millioner kroner, da Real Madrid hentede ham til klubben i det netop overståede transfervindue.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P