Europæisk Fodbold

Video: Yankuba Minteh forklarer ultra-flabet scoring: Måske ville han redde den

Den tidligere OB-spiller, Yankuba Minteh, scorede søndag sit første mål for Feyenoord, men scoringen er bestemt ikke gået ubemærket hen, men nu forklarer Minteh målet.

Yankubah Minteh forklarer nu sin flabede scoring mod Utrecht.
Foto: Olaf Kraak/AFP/Ritzau Scanpix

Nogle vil synes, at det er god lir, andre synes det er over stregen.

Yankuba Minteh scorede søndag sit første mål i Feyenoord-trøjen, efter han tidligere på sommeren blev solgt fra OB til Newcastle og straks lejet ud til den hollandske klub.

Feyenoord gæstede Utrecht, og da Minteh efter en lille time blev skiftet ind, førte Rotterdam-klubben allerede 1-3. Det blev kort efter til 1-4, inden Minteh i overtiden gjorde det til slutresultatet 1-5.

Scoringen faldt dog ikke i alles smag, for efter først at have rundet Utrecht-målmand, Vasilios Barkas, tog gambianeren sig så god tid, at Utrecht-veteranen, 35-årige Mark van der Maarel, nåede hjem, før han også kunne se sig rundet af den tidligere superligaprofil, som sparkede bolden nærmest demonstrativt hårdt ind i målet.

Ydmygelsen fik den hollandske veteran til at sparke bolden efter den jublende Minteh, men nu forklarer den tidligere OB’er målet.

Minteh takker tre eks-OB’ere: De ser mig ikke som en fremmed

– Jeg tænkte, at hvis jeg skyder, og forsvareren smider sig, så når han måske bolden. Jeg tog mig god tid, for jeg vidste, at forsvarsspilleren ville løbe mod målet. Han kunne ikke løbe mod mig, for så ville han vide, at jeg kunne aflevere. Jeg så ham løbe forbi, og så skød jeg, lyder det fra Minteh ifølge Feyenoord-fansiden FR-FANS.

Danske Oscar Fraulo og Victor Jensen var begge netop indskiftede, da Yankuba Minteh scorede sit mål.

Den gambianske offensivspiller fik to korte indhop i sæsonens første to æresdivisionskampe for Feyenoord, inden han i sidste runde startede inde i 6-1-sejren over Almere. I søndagens kamp mod Utrecht fik han de sidste 35 minutter.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P