Den uofficielle debut i Brøndby-trøjen kunne ikke være gået meget bedre for nyindkøbte Emmanuel Yeboah.

Emmanuel Yeboah scorede to mål i sin uofficelle debut.

Nok har han endnu sin officielle debut til gode, men den uofficielle kom mandag eftermiddag, og det gik helt efter bogen.

Her var Brøndbys nyindkøb, ghanesiske Emmanuel Yeboah, for første gang i aktion i den gule trøje, som i dagens anledning så rent faktisk var blå.

Brøndby var nemlig på besøg hos altid gul-klædte AC Horsens i første runde af Future Cup, og her scorede den 20-årige angriber to af Brøndbys tre mål i 1-3-sejren.

Det var ellers AC Horsens, der hjemme på Nordstern Arena bragte sig foran 1-0, da FC Midtjylland-ejede Frederik Heiselberg scorede på Thomas Mikkelsen midtvejs i første halvleg.

Straks fra anden halvlegs start bragte Yeboah dog sig selv i fokus, da han fra feltkantet loppede bolden over AC Horsens-målmand Marcus Bobjerg, der var kommet for langt ud af sit mål.

Brøndby udspillede Randers: Se målene fra kampen

Kort efter tilkæmpede Oscar Schwartau sig et straffespark, som han selv fik lov at eksekvere, og så var Brøndby foran 1-2.

Med ti minutter tilbage af kampen fandt indskiftede Jonathan Agyekum Yeboah midt for mål, og af to omgange lykkedes det den nye Brøndby-mand at gøre sig selv til dobbelt målscorer.

Emmanuel Yeboah har endnu sin debut på Brøndbys førstehold til gode. Han har set både sejren over Vejle og sejren over Randers FC i Superligaen fra bænken.