Premier League

Savner du forstærkninger til dit hold? Se listen over de mest attraktive kontraktfrie topspillere

Selvom transfervinduet er lukket i, kan din klub stadig sikre sig værdifuld forstærkning til denne sæson. Se listen over de mest attraktive kontraktfrie spillere.

Kasper Schmeichel er en af mange kontraktfrie spillere på markedet

Transfervinduet blev fredag lukket i de store europæiske ligaer, men for nogle klubber er der stadig mulighed for at forstærke sig.

En større gruppe erfarne fodboldspillere er nemlig i øjeblikket uden kontrakt, hvorfor de er tilgængelige som ‘free agents’, som det så flot hedder i international fodbold.

Og det er nogle ganske stabile navne, der er at finde på listen over de meste eftertragtede navne.

Blandt andet kan klubber sikre sig den danske landsholdsmålmand, Kasper Schmeichel, som fredag aften blev frigjort af sin kontrakt med OGC Nice.

Kasper Schmeichel er en af mange kontraktfrie spillere på markedet

Se listen over de mest attraktive kontraktfrie spillere:

1. Kasper Schmeichel (Danmark): Den danske målmand har tidligere været en solid klippe for Leicester City, men efter to sæsoner i OGC Nice, skal den danske landsholdsmålmand finde nye græsgange. Han har tidligere været sat i forbindelse med Anderlecht.

2. Sergio Ramos (Spanien): En af de mest erfarne forsvarsspillere i verden, Sergio Ramos, har haft en lang og succesfuld karriere i Real Madrid og er kendt for sit lederskab, der dog ikke rigtig stod frem i Paris-Saint Germain, hvor han senest har spillet.

3. David de Gea (Spanien): Manchester United’s målmand gennem en årrække, David de Gea, er en topmålmand, der siden 2011 har bevist sin værd i Premier League.

4. Jesse Lingard (England): Midtbanespilleren har oplevet op- og nedture i sin karriere, men hans tekniske færdigheder og kreativitet er i top. Han har senest spillet for Nottingham Forest.

5. Xeka (Portugal): En alsidig midtbanespiller, der har spillet for Lille og Rennes i Ligue 1. Xeka er kendt for sin evne til at erobre bolden på midtbanen.

6. Anwar El Ghazi (Holland): Den hollandske kantspiller har tidligere spillet for Aston Villa i Premier League, men er netop blevet frigjort af PSV i hjemlandet efter en sæson. Han er kendt for sin fart og evne til at score mål.

7. Alfredo Morelos (Colombia): En målfarlig colombiansk angriber, der har imponeret i Skotland med Rangers FC. Han er også kendt som en hård og kontant angriber.

8. Moussa Marega (Mali): Den fysisk stærke angriber har tidligere spillet for FC Porto og Al-Hilal og er kendt for sin målnæse.

9. Papu Gómez (Argentina): En kreativ midtbanespiller med erfaring fra Atalanta og Sevilla, Gómez er en spiller med øje for mål og assist.

10. Anthony Modeste (Frankrig): En fransk angriber med en stærk målsans, Modeste har tidligere spillet for FC Köln og senest i Borussia Dortmund. Her scorede han dog kun to mål i 25 bundesligakampe i sidste sæson.

11. Roberto Pereyra (Argentina): Den alsidige midtbanespiller har spillet for klubber som Juventus, Watford og senest Udinese.

12. Haris Belkebla (Algeriet): En dygtig midtbanespiller med tekniske færdigheder, Belkebla har spillet for Brest i Ligue 1.

13. Oussama Idrissi (Marokko): En talentfuld kantspiller med fart og driblingsevner, Idrissi har spillet for Sevilla og har også været udlejet til Feyenoord.

14. Javier Pastore (Argentina): Den erfarne midtbanespiller har haft en imponerende karriere i klubber som Roma og Paris Saint-Germain, men han er senest stoppet i Qatar.

15. Axel Tuanzebe (England): En ung forsvarsspiller med potentiale, Tuanzebe har været en del af Manchester Uniteds akademi, men har spillet for Stoke på leje.

16. André Ayew (Ghana): En alsidig og erfaren angriber, der har spillet for Marseille, West Ham, Swansea og senest Nottingham Forest.

17. Stevan Jovetic (Montenegro): Den tidligere Inter, Sevilla og Manchester City-angriber har masser af mål i sig og har seneste spillet for Hertha Berlin.

Hvis klubber ønsker at hente spillere fra ovenstående liste, kan det altså gøres uden transfergebyr.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P