3F Superligaen

Medie: Grabara har skrevet under med bundesligaklub!

Den populære målmand i F.C. København, Kamil Grabara, har allerede skrevet under på et skifte væk fra Parken. Det skriver den tyske avis Wolfsburger Allgemeine.

Kamil Grabara skifter til Bundesligaen næste sommer.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Mange havde regnet med, at han ville forlade F.C. København denne sommer.

Men hovedstadsklubben har med blandt andet Champions League-deltagelse formået at holde på den polske målmand. Dog er der et skifte på plads.

Fra næste sommer, skal Grabara spille for Wolfsburg i Bundesligaen.

Det skriver tyske Wolfsburger Allgemeine søndag middag. Avisen mener også at vide, at Kamil Grabara koster fem millioner euro i FCK.

Ifølge Wolfsburger Allgemein forlader tyskernes nuværende førstevalg, belgiske Koen Casteels, klubben til sommer efter ni år i bilbyen, og det passer meget godt overens med Transfermarks oplysninger, hvor den belgiske landsholdsmålmand har kontrakt til 2024.

Casteels har været fast mand i Wolfsburg, men fremover er det altså Kamil Grabara, der ser ud til at vogte målet for Jonas Wind og resten af Wolfsburg-holdet.

Ifølge den tyske avis var der også hurtig afgang fra målmand Casteels efter lørdagens 3-1 nederlag til Hoffenheim i Bundesligaen, hvor han i sin egen bil forlod stadion med det samme for at rejse i den belgiske landsholdslejr.

Kamil Grabara har stået på mål for F.C. København i 60 superligakampe og 10 kampe i Champions League.

FCK har endnu ikke skrevet noget på sin hjemmeside eller andre kanaler.

OPDATERING:
PARKEN Sport & Entertainment har efter denne artikels udgivelse udsendt en selskabsmeddelelse. Den kan du læse her.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P