Mbappé viste klassen, da PSG sejrede sikkert i Nuamah-debut

Ernest Nuamah fik en fodboldlektion af selveste Kylian Mbappé i sin Lyon-debut. Den franske sensation scorede to gange i 4-1-sejren.

Kylian Mbappé styrede løjerne i Ligue 1-kampen mellem PSG og Lyon, hvor Ernest Nuamah debutterede.

Kylian Mbappé løb endnu en gang med overskrifterne, da PSG spolerede Ernest Nuamahs debut for Lyon.

Ghaneseren, der blev det dyreste salg i Superligaens historie tidligere på sommeren, var med fra start for Lyon, men han kunne intet stille op mod overmagten.

PSG og særligt Mbappé var nemlig i spillehumør. Den franske superstjerne åbnede ballet efter fire minutter, da han scorede til 1-0 fra straffesparkspletten.

Efter 20 minutter fordoblede Achraf Hakimi føringen, inden Marco Asensio gjorde det til 3-0 efter 38 minutter.

I overtiden af første halvleg lukkede Kylian Mbappé så endegyldigt kampen med målet til 4-0.

I anden halvleg pyntede Corentin Tolisso på resultatet, da han scorede på straffespark efter 74 minutter.

Kort efter fik Ernest Nuamah fyraften, da han blev taget ud til fordel for Jeffinho.