Mål og Highlights: Se Rasmus Højlund få debut, da Manchester United led dramatisk nederlag ude mod Arsenal

Rasmus Højlund fik sine første minutter i Manchester United-trøjen, da Arsenal søndag bød op til dans på Emirates Stadium i London. Det var tæt på at blive en drømmedebut, men endte i stedet med et bittert nederlag efter to mål i tillægstiden. Se mål og highlights inde i artiklen.

Højdepunkter fra Arsenal mod Manchester United i Premier League, hvor både Christian Eriksen og Rasmus Højlund er med.

Den 5. august blev Rasmus Højlund præsenteret som ny spiller i Manchester United, og han blev samtidig den med afstand dyreste danske fodboldspiller nogensinde.

Søndag den 3. september fik han så sin debut for den engelske storklub, da han blev skiftet ind efter 66 minutters fodbold. Her var han tæt på at få en afgørende rolle, da han nær kampens slutning havde tredjesidste fod på ved Alejandro Garnachos scoring til 1-2. Målet blev dog annulleret for offside.

Kampen endte i stedet hele 3-1 til Arsenal. Her scorede Declan Rice sit første mål i Arsenal-trøjen seks minutter inde i tillægstiden. Med 100 minutter spillet fik indskiftede Gabriel Jesus så slået det sidste søm i kisten med sin scoring til 3-1. Marcus Rashford og Martin Ødegaard stod for opgørets to øvrige mål. Christian Eriksen stod bag assisten til Rashfords scoring.