Champions League

Fodboldekspert: Saudi-arabiske Al Nassr ville vinde Superligaen

Alle taler om Saudi Arabien og deres nylige indtog i international fodbold. Det olierige land bruger milliarder og atter af milliarder på at købe kendte internationale fodboldspillere, og niveauet i landets bedste fodboldrække er også blevet derefter, siger fodboldeksperten Morten Bruun.

Al Nassr med de mange stjerner ville vinde Superligaen, siger Morten Bruun
Foto: Scanpoix / Abdulaziz ALNOMAN / AFP

Det er efterhånden reglen fremfor undtagelsen, at en saudi-arabisk klub bruger et par milliarder om ugen på at købe fodboldspillere.

Public Investment Fund, der er ejet af den saudi-arabiske kronprins Mohammed bin Salman, har købt sig ind i flere klubber i hjemlandet, og det er her, alle de indkøbte spillere fordeles.

TV 2’s fodboldekspert og journalist, Morten Bruun, har sat sig for at bedømme niveauet af den saudiarabiske liga, og det er ifølge den tidligere topspiller på et højere niveau end den danske Superliga.

Morten Bruun har set flere kampe fra den saudi-arabiske liga, skriver tv2.dk.

– Jeg vil umiddelbart sige, at niveauet er noget nær den belgiske eller hollandske liga. Al Nassr kunne vinde superligaen, vil jeg tro, lyder det fra Morten Bruun i artiklen på tv-kanalens hjemmeside.

Han peger på blandt andre Al Nassrs hold med spillere som Marzelo Brozovic, Cristiano Ronaldo, Sadio Mané og Aymeric Laporte.

Selvom transfervinduet i Europa er lukket, kan de saudi-arabiske klubber stadig købe spillere, og senest er det kommet frem, at Al-Ittihad nu vil fremlægge et bud på to millioner pund for Mohamed Salah i Liverpool.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P