FC Nordsjælland og Lyngby Boldklub delte pointene mellem sig, da de to rivaler tørnede sammen søndag.

Lyngby og FC Nordsjælland delte pointene i Superligaen.

Lyngby Boldklubs Magnus Jensen udtalte lørdag, at man havde en gameplan klar til opgøret mod FC Nordsjælland.

Den plan så ud til at blive fuldt til punkt og prikke, da man langt hen ad vejen lykkedes med at ødelægge FC Nordsjællands ambitioner om at spille flot og poleret fodbold.

Det rakte dog ikke til en sejr, men blev i stedet til 1-1 mellem de to sjællandske klubber.

Kampens første scoring tilfaldt Lyngby Boldklub, da Andri Gudjohnsen gjorde det til 1-0 efter en halv times spil, hvilket også var stillingen ved pausen.

Mens FC Nordsjælland havde svært ved at komme til chancer i første halvleg, havde Farum-klubben lettere ved at komme tæt på det udlignende mål efter pausen.

Lyngby formåede dog at holde stand næsten hele vejen til slutfløjt. Men kun næsten.

Således blev Kian Hansen den helt store FCN-helt, da han efter et hjørnespark sendte bolden i mål til resultatet 1-1 fem minutter inde i tillægstiden.

Hjemvendte Andreas Schjelderup gjorde comeback i anden halvleg, ligesom også hjemvendte Christian Rasmussen fik sin debut for FC Nordsjællands førstehold.