3F Superligaen

Tidligere FCK’er har trænet ny Brøndby-profil: Her er han bedst

Michael Silberbauer har trænet Brøndbys nye højreback, og han mener, at Brøndby har fået sig en forsvarsspiller med sin force i det offensive.

Brøndby IF henter Sean Klaiber
Foto: Brøndby

179 kampe i Æresdivisionen.

Det er, hvad Brøndbys nye forsvarsspiller Sean Klaiber står noteret for – og 19 af dem med en dansker som træner.

Den tidligere FCK-midtbanespiller Michael Silberbauer stod nemlig for nylig i spidsen for FC Utrecht – og ham har Tipsbladet taget en snak med for at blive klogere på den nye Brøndby-back.

Silberbauer kender Klaiber bedre end de fleste, og det er især i den ene ende af banen, han mener, backen fra Suriname har sine stærkeste sider.

– Specielt i det offensive spil er han stærk. Så skal han selvfølgelig lære Brøndbys system og måde at forsvare på, men jeg har ikke nogen tvivl om, at jeg tror, at han vil kunne lave nogle offensive impulser for dem, siger han til Tipsbladet og tilføjer:

– Når man hele tiden siger, at han er offensiv stærk, så er det fordi, han er stærkere der, end han er defensivt. Det er ikke fordi, at han ikke kan forsvare.

Klaiber har udover at have spillet i Utrecht også spillet for Ajax Amsterdam i to sæsoner, hvor han blev hollandsk mester med klubben i dem begge.

Klaiber kan få Brøndby-debut, når vestegnsklubben tager imod Randers søndag eftermiddag.

Huske, du altid kan få det fulde overblik over Superliga-runden, og hvor kampene kan ses – i vores TV Guide.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P