3F Superligaen

Ny Lyngby-stopper inden rivalopgør mod FCN: Har en gameplan, der kan smadre dem

Magnus Jensen stoler på den gameplan, der er blevet lagt i Lyngby Boldklub forud for mødet med FC Nordsjælland.

Magnus Jensen fortæller, at Lyngby har en gameplan, der kan smadre FC Nordsjælland.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Når Lyngby Boldklub søndag tager imod lokalrivalerne fra FC Nordsjælland, er det nok de færreste, der spår hjemmeholdet til decideret at smadre gæsterne.

Ikke desto mindre, så er det lige præcis det, som den nyslåede Lyngby-spiller Magnus Jensen mener, at man har muligheden for at gøre.

I et interview med Lyngby Boldklubs egen hjemmeside fortæller midstopperen således, at der er blevet lagt en plan, som ultimativt kan gøre søndagens kamp til en ualmindelig dårlig oplevelse for gæsterne fra Farum.

– Jeg synes, at vi har en gameplan, der ser ud til at kunne smadre dem. Jeg håber, at vi kan komme ud og bruge det, som vi er gode til, så vi kan få kampen over på de præmisser, som vi ønsker.

– Vi skal gerne have en kamp, hvor deres spil ikke får et alt for godt flow, og jeg tror på, at vi sammen med fansene kan gøre Lyngby Stadion til et forfærdeligt sted for dem at spille i morgen.

– Det er ikke sjovt at skulle møde Lyngby Boldklub på eget græs og med den intensitet, som vi kommer med. Det bliver en kamp med fuld smadder, og jeg kan slet ikke vente med at komme ud og spille den kamp, siger Magnus Jensen.

Kampen mellem Lyngby Boldklub og FC Nordsjælland fløjtes i gang søndag klokken 14.00 på Lyngby Stadion og kan ses på Canal 9 og Discovery+.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P