Serie A

Jesper Lindstrøm-debut da Napoli led sæsonens første nederlag mod Isaksens Lazio

Jesper Lindstrøm fik lørdag aften sin debut for Napoli, da han med et kvarter tilbage af opgøret mod Lazio blev skiftet på banen.

Jesper Lindstrøm skifter til Napoli.
Foto: sscnapoli.it

Jesper Lindstrøm har nu repræsenteret tre forskellige klubber i sin professionelle karriere – Brøndby, Eintracht Frankfurt og Napoli.

Det står klart, efter han sent lørdag aften blev skiftet ind til sin debut for sidstnævnte i opgøret mod Lazio.

Nogen drømmedebut blev det dog ikke, da han sammen med sine holdkammerater led sæsonens første nederlag med 1-2 mod forrige sæsons nummer to i Serie A.

Med indskiftningen blev Jesper Lindstrøm samtidig den første dansker i Napoli-trøjen siden Harald Nielsen, der tørnede ud for den syditalienske storklub i årene 1968 og 1969.

Jesper Lindstrøm nåede i sine cirka 20 minutter på banen ikke at sætte det store aftryk, og stillingen forblev uændret efter hans indskiftning.

Til allersidst havde han ellers muligheden for at blive den helt store helt, men bankede i stedet sin afslutning langt over mål.

Jesper Lindstrøm var dog ikke den eneste dansker, der havde muligheden for at komme i aktion denne lørdag aften.

Således råder Lazio som bekendt over Gustav Isaksen, som denne gang skulle vente til det allersidste, før han kom på banen i tillægstiden. I de to første Serie A-kampe er han ellers kommet ind efter cirka en times spil.

En anden tidligere FC Midtjylland-spiller, Jens-Lys Cajuste, trak dog den ultimative nitte, da han slet ikke kom på banen – det selvom også han har fået spilletid i Napolis første to Serie A-kampe.

Mens Lazio altså endte med ‘kun’ at vinde 1-2, så var det særdeles tæt på at blive til mere end det.

Franske Matteo Guendouzi kom nemlig på banen til sin debut for Rom-klubben, og her var han ad to omgange tæt på at veksle det til en sand drømmedebut.

Først noterede han sig kortvarigt for en assist, men målet blev kort efter annulleret for offside.

Få minutter senere kom han selv på måltavlen med en flot scoring, men også denne gang blev målet annulleret for offside. Fælles for begge de annullerede mål er, at det ikke var Matteo Guendouzi, der havde forbrudt sig mod spillets regler om offside.

Medie: Så meget tjener Lindstrøm efter sit skifte

Nederlaget var sæsonens første pointtab for Napoli, mens gæsterne fra Lazio samtidig hentede sæsonens første point med sejren.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P