Utrolige Bellingham redder Real Madrid fra fiasko dybt inde i tillægstiden

Real Madrid var snublende tæt på at smide point hjemme mod Getafe, men ingen ringere end Jude Bellingham reddede den spanske kongeklub fra fiaskoen til allersidst.

Jude Bellingham scorede igen for Real Madrid i LaLiga.

Jude Bellingham gjorde det igen.

Real Madrid vandt således 2-1 hjemme mod Getafe i LaLiga lørdag, og den unge englænder kom atter på måltavlen, da han sikrede sejren og de tre point dybt inde i tillægstiden.

Det var ellers Getafe, der kom bedst fra start, da Borja Mayoral gjorde det til 0-1 for de undertippede gæster i det 11. minut.

Real Madrid formåede ikke at få udlignet før pausen, og der skulle pludseligt diskes op med en overbevisende anden halvleg.

Det tog da heller ikke lang tid, før den spanske storklub fik bragt balance i regnskabet.

Det skete, da en af sommerens nye tilgange, Joselu, gjorde det til 1-1 i det 47. minut.

Pointtabet lå dog stadig og lurede, og da den ordinære spilletid var løbet ud, var stillingen fortsat 1-1.

Som så mange gange før i denne sæson dukkede ingen ringere end Real Madrids helt store sommersigning, Jude Bellingham, op til allersidst.

Fem minutter inde i tillægstiden gjorde den 20-årige englænder det således til 2-1 for hjemmeholdet, der dermed snupper alle tre point.

Real Madrid sender brasilianer til Serie A

I forrige kamp scorede Jude Bellingham til resultatet 0-1 i det 81. minut, da Real Madrid sejrede ude mod Celta Vigo.

Han står nu noteret for fem mål og en assist efter Real Madrids første fire LaLiga-kampe i denne sæson.