Premier League

Officielt: Ny målmand på plads i Manchester United

Manchester United har fredag forstærket sig på målmandsposten, hvor man har hentet tyrkiske Altay Bayindir.

Altay Bayindir skifter til Manchester United
Foto: Manchester United FC

Der er sket en markant udskiftning på målmandsposten i Manchester United denne sommer.

Både David de Gea og Dean Henderson er fortid i klubben, som til gengæld har hentet André Onana ind som ny førstemålmand, og nu erstatter tyrkiske Altay Bayindir Dean Henderson som førstereserve.

Dermed er kun 37-årige Tom Heaton genganger i Manchester Uniteds målmandsdepartement i forhold til sidste sæson.

25-årige Bayindir kommer til den engelske storklub fra Fenerbahce, hvor han har spillet siden sommeren 2019, hvor han kom til fra den tyrkiske hovedstadsklub Ankaragücü.

Bayindir kommer til Manchester United på en kontrakt, der løber til sommeren 2027 med option på yderligere ét år.

Officielt: Crystal Palace henter Manchester United-keeper

– Det er en kæmpe ære at komme til Manchester United og blive den første tyrkiske spiller til at repræsentere denne fantastiske klub.

– Jeg kan ikke vente med at komme igang med at arbejde med så erfarent et målmandshold. Vi vil støtte hinanden og opretholde en høj standard hver eneste dag, så vi alle sammen er klar til at præstere, når der bliver brug for det, lyder det fra Bayindir.

Altay Bayindir spillede i sidste sæson de første 28 kampe på Fenerbahces vej til andenpladsen i den tyrkiske Süper Lig, inden han måtte se sæsonens sidste 10 ligakampe fra tribunen som følge af en hofteskade.

I alt har han spillet 145 kampe for Istanbul-klubben, ligesom han står noteret for fem a-landskampe for Tyrkiet, hvor han dog har stået en smule i skyggen af Besiktas-målmand Mert Günok.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P