3F Superligaen

Officielt: AGF henter Julius Beck hjem

AGF har hentet Julius Beck hjem til Superligaen.

Julius Beck præsenteres i AGF
Foto: agf.dk

AGF har forstærket sig på transfervinduets sidste dag.

Klubben henter Julius Beck hjem fra den italienske Serie A, hvor den danske ungdomslandsholdsspiller skal spille sig ind på midtbanen hos Uwe Rösler.

Julius Beck kommer til AGF fra den italienske klub, Spezia. Her skiftede han til i sommeren 2021 fra Sønderjyske

– Vi byder Julius varmt velkommen til AGF. Han er en ung og talentfuld spiller, som rummer en masse af de kvaliteter, vi leder efter. Han er ekstrem ambitiøs og hårdt arbejdende – både på træningskampen og i kamp, og hans seriøse og moden tilgang til sin sport er beundringsværdig for en spiller af hans relative unge alder, siger sportschef i AGF, Stig Inge Bjørnebye og fortsætter:

– Han har ikke fået så meget spilletid i Italien som hans talent berettiger til. Men nu har han grebet muligheden for at komme hjem til Danmark og fortsætte sin udvikling hos os. Og vi ser frem til at arbejde med ham. Han er klar til en frisk start og vi er glade for, at det skal ske hos os, siger sportschef, Stig Inge Bjørnebye.

Julius Beck er noteret for 24 ungdomslandskampe for Danmark. Han har været anfører for både U17 og U18 landsholdet, og han er hentet til AGF på en lejeaftale for resten af sæsonen. Aftalen indeholder en købsoption, skriver klubben.

Julius Beck i AGF-trøjen / Foto: agf.dk

Julius Beck blev den tredje yngste til at debutere i 3F Superligaen, da han som 16-årig fik sin debut for Sønderjyske, skriver agf.dk.

Der er har været tiltagende rygter om et stort AGF-salg af forsvarsspilleren Thomas Kristensen, som du kan læse mere om her.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P