3F Superligaen

Officielt: Brøndby udlejer midtbanespiller til Molde

Brøndby har udlejet den amerikanske midtbanespiller, Christian Cappis, til de norske mestre fra Molde.

Christian Cappis udlejes fra Brøndby IF til Molde FK
Claus Bech/Ritzau Scanpix

Det bliver en kort fornøjelse, men Christian Cappis skal tilbringe de kommende fire måneder i Norge.

Her skal den amerikanske midtbanespiller på en lejeaftale forsøge at hjælpe de forsvarende mestre fra Molde med at forbedre klubbens nuværende fjerdeplads i Eliteserien.

I Molde bliver Cappis holdkammerat med danske Anders Hagelskjær, og her skal han jagte spilletid, som ikke umiddelbart lå i kortene på den københavnske vestegn.

– Cappis har på nuværende tidspunkt ikke udsigt til fast spilletid i Brøndby IF, men han er en dygtig spiller, som har vist sit potentiale for os. Vi kan også konstatere, at der i en længere periode har været for langt til spilletid, så for at sikre, at Cappis kan få flere minutter i benene og udvikle sig, så giver et lejemål lige nu rigtig god mening for ham og os.

– Molde FK er en rigtig god klub, som går et sportsligt spændende efterår i møde, så vi er sikre på, at det er det rette match for Christian, lyder det fra Fodbolddirektør i Brøndby Casten V. Jensen.

Medie: Brøndby skruer prisen på Vallys og øvrige profiler

Den 24-årige amerikaner kom til Brøndby fra Hobro IK i sommeren 2021, hvor han skrev under på en kontrakt, der løber til sommeren 2025.

Han står indtil videre noteret for otte mål i 62 officielle kampe i den blå-gule trikot.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P