3F Superligaen

Medie: Schjelderup vender tilbage til Superligaen

Det norske stortalent, Andreas Schjelderup, skulle angiveligt være klar til igen at tørne ud i Superligaen.

Andreas Schjelderup vender tilbage til FC Nordsjælland
Foto: www.slbenfica.pt
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Andreas Schjelderup vender tilbage til Superligaen.

Sådan lyder meldingen fredag eftermiddag fra norske TV2.

Mediet erfarer således, at Andreas Schjelderup vender tilbage til FC Nordsjælland, hvorfra han i januar 2023 skiftede til portugisiske Benfica.

I samme ombæring oplyser mediet, at Schjelderup angiveligt også skulle have haft interesse fra de forsvarende danske mestre fra F.C. København. Et tilbud som nordmanden dog skulle have valgt at afvise.

Ifølge mediets oplysninger, så skulle der være tale om en lejeaftale mellem parterne, der løber over den resterende del af sæsonen – frem til sommeren 2024.

Det oplyses samtidig, at aftalen ikke skulle indeholde en købsoption, og det er derfor planen, at Schjelderup vender tilbage til Benfica i sommeren 2024.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Benfica skulle også have haft konkrete købstilbud på bordet for Schjelderup, som skulle være på omkring de 100 millioner danske kroner, som klubben også købte ham for i FCN. Benfica har dog valgt at afvise alle købstilbud.

Andreas Schjelderup formåede i sin tid at score 17 mål og levere fem assists i 56 FC Nordsjælland-kampe.

Nu får den 19-årige nordmand altså chancen igen, inden turen går tilbage til Benfica, hvor han er på kontrakt frem til sommeren 2028.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P