3F Superligaen

Medie: Brøndby skruer prisen på Vallys og øvrige profiler

Brøndby vil ikke efterlades på perronen af de øvrige superligaklubber, og det har fået klubben til at skrue prisen på sine spillere i vejret.

Brøndby kræver meget mere for sine spillere herunder Nicolai Vallys.
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Yankubah Minteh, Gustav Isaksen, Hákon Haraldsson og Ernest Nuamah.

Superligaen har set markante spillersalg denne sommer, og selvom Brøndby også har solgt både Mads Hermansen og Anis Slimane for pæne summer, så blegner de en smule i forhold til særligt salgene af Nuamah og Haraldsson.

Sådan skal det ikke være fremadrettet, har de besluttet på den københavnske vestegn, og for at komme med på transfertoget skruer de nu prisen på de største profiler i vejret. Det skriver Ekstra Bladet.

Tidligere i transfervinduet har Brøndby angiveligt afvist et bud på Mathias Kvistgaarden fra skotske Celtic – et bud der angiveligt lød på 35 millioner kroner.

Faktisk har klubben efter sigende ikke tænkt sig at lytte på tilbud på sine profiler, hvis ikke de rammer den rigtige side af 50 millioner kroner, et krav de kan sætte, efter de sidste år fik tilført ny kapital som følge af ejerskiftet og ikke længere er tvunget til sælge.

Agent bekræfter: Aftale om Brøndby-midt er på plads

Også Superligaens, måske, varmeste navn lige i øjeblikket – landsholdsaktuelle Nicolai Vallys – er så vigtig en brik i klubben, at kun et bud på over 10 millioner euro – cirka 75 millioner kroner – vil kunne få Brøndby til at acceptere at sælge den 27-årige profil.

Brøndby største salg til dato er til stadighed salget af Daniel Agger helt tilbage i 2006, hvor Liverpool betalte cirka 65 millioner kroner for forsvarsspilleren.

Medie: Millionregn i Brøndby – nu skifter Lindstrøm

Jesper Lindstrøm og Mads Hermansen er begge blevet solgt for cirka 52 millioner kroner, og med Lindstrøms skifte til Napoli tidligere på ugen, har salget samlet set inklusive videresalgsklausuler indbragt Brøndby flere penge end salget af Agger.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P