Premier League

Erik ten Hag bekræfter: Højlund er klar til debut mod Arsenal

Den danske Manchester United-angriber skulle nu være sin skade kvit og klar til at få debut i weekendens Premier League opgør mod Arsenal.

Rasmus Højlund klar til debut for Manchester United
Foto: Jason Cairnduff/Reuters/Ritzau Scanpix

Han har været et af de helt store samtaleemner denne sommer.

Danske Rasmus Højlund ramte for alvor overskrifterne, da han tidligere på sommeren byttede italienske Atalanta ud med den engelske traditionsklub, Manchester United.

Men de første minutter i den røde trøje har ladet vente på sig for den 20-årige dansker. En skade har således holdt Højlund på tribunen i de første par spillerunder i Premier League.

Men nu skulle det være oppe over. Manchester Uniteds manager, Erik ten Hag, kan således fredag eftermiddag bekræfte, at Rasmus Højlund igen er fit.

I en officiel udmelding på klubbens hjemmeside fremgår det, at Højlund derfor kan komme i spil allerede i weekenden, hvor Ten Hag og co. møder Arsenal på Emirates Stadium i London.

– Ja, han har haft en god træningsuge. I morgen skal vi have den sidste træning inden kampen mod Arsenal, men han gør det godt, og han reagerer godt, siger Erik ten Hag på pressemødet frem mod opgøret og fortsætter:

– Så ja, han vil være tilgængelig til søndagens kamp. Jeg tror faktisk, at ​​han er klar til at starte på banen.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Kampen mellem Arsenal og Manchester United fløjtes op søndag klokken 17:30. Opgøret kan følges direkte på See og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P