3F Superligaen

Stort arbejde venter Joe Bell: Brøndby var en fejl

Den nu tidligere Brøndby-midtbanespiller, Joe Bell, har et stort arbejde foran sig, efter hans forfejlede skifte til Brøndby.

Joe Bell indrømmer at hans skifte til danske Brøndby var en klar fejl.
Foto: Alexander Larsen/ Viking

Efter halvanden sæson i Brøndby er newzealandske Joe Bell skiftet tilbage til norske Viking.

Den 24-årige midtbanespiller nåede i alt 39 kampe for den danske klub, og set i bakspejlet var det bestemt ikke den rigtige beslutning, da han på transfervinduets sidste dag i januar 2022 tvang et skifte til den danske klub igennem.

– Det var et forkert valg, ja. Jeg må være ærlig og sige det. Havde jeg sagt, at det var det rigtige, havde jeg jo spillet hvert minut af hver kamp. Sådan var det ikke. Og sådan er det i fodbold. Man løber hele tiden ind i udfordringer, som man skal håndtere, siger Joe Bell ifølge Tipsbladet til norske Adresseavisen.

– Efter en periode måtte jeg bare acceptere, at det ikke blev, som jeg havde håbet. Brøndby indrømmer det samme. Jeg lærte meget i halvandet år i klubben, og det er jo, hvad det i sidste ende handler om: At lære. Jeg lærte meget både på og uden for banen, siger Joe Bell.

Den arbejdsomme midtbanespiller er godt klar over, at der nu venter lidt af et arbejde forud.

Han gjorde sig nemlig særdeles upopulær blandt Vikings fans, da han i januar 2022 tvang et skifte igennem uden at give den norske klub den store mulighed for at finde en erstatning.

Officielt: Brøndby vinker farvel til Joe Bell

– Jeg forstår, at nogle af supporterne blev skuffet og frustreret over måden, jeg tog afsted på, og at de måske stadig er det. Det vil jeg beklage for. Hvis jeg kunne gå tilbage i tiden, ville jeg selvfølgelig have gjort tingene anderledes. Det er en del af den læring, jeg har fået, siger Bell til Vikings egen hjemmeside og fortsætter:

– Jeg skal arbejde ekstra hårdt for at vise, hvad det betyder for mig at komme tilbage til Viking. Måden jeg præsterer i kamp og træning vil forhåbentlig have positiv indvirkning, men jeg kommer ikke til at bede om tilgivelse. Mine handlinger vil veje tungere, end det jeg siger i pressen. Jeg vil gøre alt for at genvinde tilliden.

Joe Bell er født i England, men han er opvokset på New Zealand, ligesom han har spillet College-fodbold i USA.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P