3F Superligaen

Medie: ‘TK’-salg tager fart – kan overgå Bisseck

AGF kan potentielt være ved at overgå klubrekorden for største salg nogensinde, når Thomas Kristensen følger Yann Bisseck til Serie A.

Thomas Kristensen skifter fra AGF til Udinese
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Der var næppe mange der havde set den komme for 50 dage siden.

Dengang solgte AGF Yann Bisseck til italienske Inter for rekordhøje 52 millioner kroner, men aarhusianerne kan mindre end to måneder senere være på vej mod lidt af en genialitet – og en ny klubrekord.

Klubbens salg af Thomas ‘TK’ Kristensen til italienske Udinese lader til at være lige på trapperne, og selvom italienerne i første omgang forsøgte sig med et bud på 30 millioner kroner, så har AGF været stålsat i sit krav om en markant højere transfersum.

I stedet må Serie A-klubben punge op med fem millioner euro – cirka 37,5 millioner kroner – og dertil kommer yderligere tre millioner euro, 22,5 millioner kroner, i realistiske bonusser. Det skriver B.T.

Bonusserne er bundet op på antallet af kampe, ‘TK’ spiller for Udine-klubben i løbet af de fem år, hans kontrakt ventes at lyde på, og således kan salget potentielt indbringe AGF helt op mod 60 millioner kroner.

Medie: Så er den på plads – AGF sender endnu en spiller til Serie A

Foruden pengene fra salget af Yann Bisseck og de potentielt mange millioner for et salg af Thomas Kristensen, har AGF også solgt stortalentet Adam Daghim til østrigske Red Bull Salzburg – et salg der på rygteplan menes at kunne indbringe aarhusianerne helt op mod 45 millioner kroner. Dertil kommer salget af polske Dawid Kurminowski til polske Zaglebie Lubin.

Dermed kan AGF denne sommer potentielt kigge ind i transfervindue, der har indbragt på den gode side af 150 millioner kroner, såfremt alle bonusser bliver indfriet.

AGF har i sommerens transfervindue hentet i alt syv nye spillere til truppen. Tobias Bech, Tobias Anker og Felix Beijmo er blevet købt i henholdsvis FC Ingolstadt, Vendsyssel FF og Malmö FF.

Dertil kommer de to tyskere, Janni Serra og Michael Akoto, der begge er kommet til på en fri transfer, mens Magnus Knudsen og Bailey Peacock-Farrell begge er hentet til på lejeaftale fra Rostov og Burnley.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P