NordicBet Ligaen

Hobro sælger venstreback til norsk fodbold

NordicBet Liga-klubben Hobro IK har torsdag solgt Frederik Elkær til norske Lillestrøm.

Frederik elkær fra Hobro til Lillestrøm
Foto: Lillestrøm

Efter i alt fire år i Hobro IK skifter 21-årige Frederik Elkær til norske Lillestrøm.

Den unge venstreback havde kontrakt i Hobro i yderligere to år, men nu går turen altså til den norske Eliteserien, hvor han har skrevet under på en tre og et halvt år lang kontrakt.

– Det er fantastisk at være her. Nu glæder jeg mig bare til at møde mine nye holdkammerater og komme igang, lyder det fra Elkær, der kan berette om en mere en almindelig kort transfer-proces.

I går morges anede han således intet om sit forestående skifte.

– Jeg fik et telefonopkald fra min agent, som sagde at Lillestrøm havde købt mig. Hele gik meget stærkt, og så var det bare med at få pakket kufferten, siger Elkær.

Den blonde forsvarsspiller sender samtidig en tak til Hobro, hvor han bliver den første spiller, der tager turen fra klubbens talentafdeling og ud i den store fodboldverden.

Mål og Highlights: AaB snuppede sejren og førstepladsen i tillægstiden trods chokstart mod Hobro

– Jeg har været sindssygt glad for min tid i Hobro IK, hvor jeg har udviklet mig enormt meget. Hobro IKs setup har været enormt gavnligt for mig, hvor jeg føler min udvikling aldrig har stået stille. Klubben har troet på mig siden jeg var ganske ung og husker glædeligt tilbage på min debut i 3F Superligaen, hvor jeg på daværende tidspunkt var den yngste debutant for klubben.

Foto: Lillestrøm SK

Frederik Elkær har i denne sæson spillet alle syv kampe i NordicBet Ligaen for Hobro, hvor han har bidraget med fire assists og et enkelt mål.

Lillestrøm indtager efter 19 kampe en sjetteplads i den norske Eliteserien.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P