NordicBet Ligaen

HB Køge sender midtbaneprofil til Sverige

Efter to sæsoner i HB Køge skifter Pierre Larsen for første gang i karrieren til udlandet.

Foto: HB Køge

Efter 61 officielle kampe skifter Pierre Larsen over sundet til svenske Trelleborgs FF.

Den 29-årige kantspiller står noteret for lidt over 200 kampe i den danske NordicBet Liga, men nu ser han frem til skiftet til den skånske klub af særligt tre årsager.

– Jeg glæder mig til at møde nogle nye modstandere, spille på nogle andre stadions og have nogle andre dommere. Det har jeg brug for, kan jeg mærke. Det er tid til at prøve noget nyt efter to år i HB Køge.

– Der er sket meget gennem de to år, og der har været både op- og nedture. Jeg kommer til at følge klubben og se mange af kampene her – og jeg kommer til at følge de unge gutter og se hvordan de kommer til at udvikle sig fremover, siger Pierre Larsen.

Pierre Larsen har igennem sin efterhånden lange karriere repræsenteret adskillige sjællandske klubber og en enkelt jysk i form af Viborg FF.

Aldrig er det dog blevet til superligafodbold, og måske derfor er der brug for luftforandring.

– Pierre har igennem længere tid haft et ønske om at prøve sig af i nogle andre omgivelser end den danske NordicBet Liga. Så da Trelleborgs FF kom med et tilbud, vi synes var fair for os, gav det mening for os at sige ja.

– Pierre har spillet en væsentlig rolle her de seneste år og især taget et stort ansvar efter introduktionen af de mange unge spillere til vores nuværende trup. Det ønsker vi ham tak for og giver ham et stort ‘held og lykke’ med på vejen fremadrettet, siger direktør i HB Køge, Per Rud.

Pierre Larsen spillede ungdomsfodbold i KB og i F.C. København, mens det som senior er blevet til optrædener for klubber som Brønshøj, FC Roskilde, Avarta, BK Frem, FC Helsingør, Viborg FF, Fremad Amager og altså senest HB Køge.

I Trelleborgs FF bliver Pierre Larsen holdkammerat med fire danskere, nemlig de to målmænd Kasper Kristensen og Andreas Larsens samt midtbanespiller Zander Hyltoft og angriberen Nicolas Mortensen. Klubben frister en tilværelse i den nederste halvdel i den næstbedste svenske række – SuperEttan.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P