Brian Priskes Sparta Prag videre til EL-gruppespil efter flot comeback i returkampen

Sparta Prag og Brian Priske leverede et fantastisk comeback mod Dinamo Zagreb. Her formåede holdet at kvalificere sig, selvom den første kamp i Kroatien endte med et 3-1-nederlag.

Sparta Prag sender Dinamo Zagreb ud og kvalificerer sig til Europa League-gruppetspillet.

Selvom Brian Priskes Sparta Prag tabte den første kamp i Kroatien mod Dinamo Zagreb med 3-1, er holdet videre til Europa League-gruppespillet.

På eget græs hjemme i Tjekkiet formåede holdet nemlig at vinde med 4-1, hvor den danske forsvarsspiller Asger Sørensen kom på tavlen.

Først var det dog Lukas Haraslin, der gav hjemmeholdet en drømmestart efter to minutter ved at score til 1-0, inden Sørensen fordoblede føringen efter 24 minutter.

Midtvejs i anden halvleg gjorde Filip Panak det til 3-0, men kort udlignede Zagreb den samlede målscore ved at gøre det til 3-1.

Dermed var der lagt op til, at kampen skulle afgøres i forlænget spilletid, men med tre minutter igen blev holdets nigerianske angriber Victor Olatunji helten, da han fuldendte comebacket og sendte Prag i gruppespillet.

Både Asger Sørensen og den danske målmand Peter Vindahl spillede hele kampen for Sparta.