Bodø/Glimt videre til Conference League-gruppespillet efter forlænget drama

Albert Grønbæk og Adam Sørensen var begge på banen, da Bodø/Glimt torsdag aften spillede sig videre til Conference League-gruppespillet.

Bodø/Glimt Logo

To danskere har torsdag aften spillet sig videre til Conference League-gruppespillet.

Således kunne norske Bodø/Glimt, med danske Albert Grønbæk og Adam Sørensen på holdkortet, sende rumænske Sepsi ud af turneringen.

Det skete efter et drama, der måtte helt ud i forlænget spilletid for at finde sin afgørelse. Første opgør mellem kombattanterne endte nemlig 2-2, og det samme var også tilfældet i ordinær spilletid i aftenens returopgør.

Derfor skulle der 30 minutter yderligere til, før at Bodø/Glimt kunne tage sejren.

Her var det klubbens offensiv-profil Amahl Pellegrino, der kunne sparke sejren i hus på et straffespark efter 100 minutters spil. Kampen endte således 3-2 til Bodø/Glimt.

Albert Grønbæk var på banen fra start til slut, men noterede sig hverken for assists eller mål i opgøret. Adam Sørensen måtte nøjes med de sidste 10 minutter på grønsværen.

Medie: AGF klar med forsvarsforstærkning – tæt på at hente Premier League-dansker