3F Superligaen

AGF forlænger med Gift Links

Sydafrikanske Gift Links har forlænget sin kontrakt i Superligaklubben AGF, så han nu er at finde på Fredensvang til 2026.

AGF forlænger med sydafrikanske Gift Links
Foto: AGF

Fredag er det præcis fire år siden, at Gift Links for første gang satte sine fødder i Aarhus.

Nu har sydafrikaneren forlænget sin kontrakt i AGF, så den løber i yderligere to sæsoner – til juni 2026.

Links står noteret for 111 kampe i den hvide AGF-trikot, og det kan nu blive til markant flere.

– Jeg er meget glad for at være i AGF, så jeg så ikke nogen grund til ikke at forlænge. Gennem hele min tid i klubben har jeg udviklet mig som spiller og har især i det sidste års tid fået nye opgaver og dimensioner i mit spil, som er spændende og udfordrende.

– Så det glæder jeg mig til at arbejde videre med og fortsat udvikle mig som spiller i AGF, siger Gift Links.

Nu skal millionerne bruges: AGF vil handle i Benfica

Den 24-årige kantspiller er særligt i tiden under cheftræner Uwe Rösler blevet vist stor tillid i AGF, og derfor ser han nu frem til mange flere år i Danmark.

– Der er sket meget siden jeg kom hertil som ung spiller og det har været en god tid med mange gode oplevelser. Dem vil jeg gerne have nogen flere af, så det er dejligt at det er faldet på plads med en forlængelse af min aftale, lyder det fra Links.

AGF forlængede tidligere på ugen kontrakten med midtbanemotoren Nicolai Poulsen, og i den aarhusianske klub er der tilfredshed med den nye forlængelse.

– Vi er glade for, at Gift fortsat kan se sig selv i klubben. Han har haft en flot udvikling som spiller og er stadig relativt ung. Så vi tror på, at han fortsat kan udvikle sig og lægge nye dimensioner på sit spil og sin rolle som wing-back. Han er en lærevillig og ihærdig spiller, som er vellidt i hele klubben. Så en forlængelse med ham var nærliggende og det er godt, at det nu er kommet på plads, siger sportschef i AGF, Stig Inge Bjørnebye.

AGF hentede i 2019 Gift Links i sydafrikanske Cape Town City. Tidligere har han spillet for egyptiske Pyramids FC.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P