3F Superligaen

AGF bekræfter: Forhandler med Serie A-klub om stopper

AGF bekræfter torsdag aften, at man i øjeblikket er i forhandlinger med italienske Udinese om Thomas 'TK' Kristensen.

AGF forhandler om salg at Thomas 'TK' Kristensen
Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix

Thomas ‘TK’ Kristensen kan snart være fortid i AGF.

Det står klart torsdag aften, hvor Superliga-klubben melder ud, at man i øjeblikket er i forhandlinger med den italienske Serie A-klub, Udinese Calcio, om et salg af den 21-årige stopper.

Det sker i en officiel selskabsmeddelelse.

Her fremgår det, at AGF har indgået realitetsforhandlinger med Udinese med målet om et øjeblikkeligt klubskifte for Thomas ‘TK’ Kristensen.

– AGF A/S har indgået realitetsforhandlinger med den italienske klub Udinese Calcio om salg af kontraktrettighederne på 3F Superliga-spiller Thomas Kristensen med sigte på et omgående klubskifte, fremgår det blandt andet i selskabsmeddelelsen.

Samtidig oplyser AGF, at det – såfremt alle parter når til enighed om en aftale, og alle betingelser i aftalen opfyldes – vil medføre en opjustering af forventningerne for indeværende regnskabsår.

Medie: AGF klar med forsvarsforstærkning – tæt på at hente Premier League-dansker

Her fremgår det, at man, i tilfælde af en aftale, vil opjustere forventningerne til et resultat før skat på mellem 65 og 80 millioner kroner.

Tidligere lød forventningen til regnskabåret, som blev meldt ud den 29. august 2023, på et resultat før skat på mellem 30 og 40 millioner kroner.

Således ser det ud til, at AGF henter en god pose millioner til klubkassen, hvis transferen bliver en realitet. Læs mere om, hvad de seneste pris-rygter på Thomas ‘TK’ Kristensen siger, her.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P