3F Superligaen

Viborg FF henter dansker hjem fra USA

Viborg FF har onsdag bekræftet tilgangen af 19-årige Isak Jensen, der kommer til fra amerikanske St. Louis City SC.

Viborg henter en udlandsdansker hjem.

Således kan klubben onsdag præsentere MLS-danskeren Isak Jensen som ny spiller i truppen.

Den blot 19-årige kantspiller hentes hjem til Kløverklubben på en et-årig lejeaftale fra amerikanske St. Louis City SC. Det skriver klubben på sin hjemmeside.

Venstrefløjen er produkt af OB’s ungdomsafdeling og har sidenhed også været forbi Sønderjyskes akademi, inden han i sommeren 2022 drog mod USA.

– sak er en dygtig, ung kantspiller, som vi ser et stort potentiale i. Han har nogle spændende spidskompetencer i form af fart, fysik og et godt spark, og så er han også rigtig dygtig i offensive en mod en situationer, lyder det fra klubbens sportschef Mads Agesen om klubbens nye signing.

Og også hovedpersonen selv er glad for at være tilbage i Danmark.

Medie: Viborg afviser millionbud på forsvarsprofil

– Efter flere gode samtaler har jeg fået et rigtig godt indtryk af klubben, og set udefra er det jo også rigtig flot, hvad der er blevet præsteret her gennem de seneste sæsoner. Så jeg ser virkelig frem til at blive en del af Viborg FF, og jeg glæder mig til at komme i gang og vise, hvad jeg kan, siger den nye Viborg-mand til klubbens hjemmeside.

Isak Jensen har siden sit skifte til St. Louis fået 13 førsteholdskampe for MLS-klubben, men stadig ikke haft nogen fod med i et mål for amerikanerne.

Opdateres..

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P