Serie A

Medie: Victor Kristiansens skifte er på plads – kæmpehandel på trecifret millionbeløb

Victor Kristiansen meldes nu helt og aldeles på plads i Bologna, som samtidig sprænger banken for at hente den dansk back til klubben.

Victor Kristiansen i landskamp for Danmark er solgt
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Victor Kristiansen er gennem længere tid blevet meldt på vej til Bologna.

For snart en uge siden meldte transferjournalisten Fabrizio Romano skiftet som værende ‘done deal’, og søndag gik meldingerne på, at han skulle gennem sit lægetjek mandag.

Det ser nu ud til at være gået som smurt.

I hvert fald melder B.T. nu også ‘done deal’ på skiftet, der sender Victor Kristiansen fra Leicester til Bologna.

Den danske back skulle have sat sin underskrift på en ny kontrakt, så handlen er gennemført.

Mediet skriver videre, at den italienske storklub henter Victor Kristiansen til klubben i en handel, der kan løbe op i svimlende 120 millioner kroner.

De første 7,5 millioner kroner sendes til Leicester for at leje ham i det første år, og de næste 112 millioner kroner kan ryge til England, såfremt Serie A-klubben vælger at benytte sig en aftalens købsoption.

112 millioner kroner svarer til 15 millioner euro, og ifølge Transfermarkt.com vil det i givet fald gøre Victor Kristiansen til Bolognas dyreste spiller nogensinde sammen med Riccardo Orsolini.

Skal Kvistgaarden sælges eller ej? – nu melder medie ham på vej videre alligevel

Ender Bologna med at hente danskeren permanent efter det første år, vil han blive udstyret med en kontrakt frem til sommeren 2028.

Victor Kristiansen vinkede farvel til F.C. København så sent som i vinterens transfervindue, men med nedrykning fra Premier League og en ny manager i Leicester, Enzo Maresca, er han nu røget ud i kulden.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P