Serie A

Medie: Så meget tjener Lindstrøm efter sit skifte

Det er ikke kun sportsligt, at Jesper Lindstrøm har tage et skridt op med sit skifte til Napoli - også lønnen fulgt med.

Jesper Lindstrøms nye løn i Napoli.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Et kvantespring.

Jesper Lindstrøm vinkede tirsdag farvel til tyske Eintracht Frankfurt efter to imponerende år i klubben.

Her noterede hans sig blandt andet for Europa League-trofæet samt 80 kampe med 14 mål og lige så mange assists til følge.

I stedet tilslutter han sig den største fodboldklub i Syditalien, Napoli.

Napoli vandt det italienske mesterskab i forrige sæson, og skridtet opad rent sportsligt kan derfor ikke være til at tage fejl af.

Det er dog ikke kun sportsligt, at Jesper Lindstrøm nu er landet på en højere hylde – det er han nemlig også på lønkronerne.

Således skriver Ekstra Bladet, at den tidligere Brøndby-darling fremover kan se intet mindre end 18 millioner kroner tikke ind på kontoen hvert eneste år. Efter skat.

Det svarer til en månedsløn på cirka 1,5 millioner kroner.

Mediet skriver videre, at lønnen kan stige yderligere gennem en række bonusser. Det sker eksempelvis hvis Napoli gentager succesen og vinder Serie A.

Jesper Lindstrøms aftale med italienerne strækker sig over de næste fem år, og med udgangspunkt i minimumslønnen på 18 millioner kroner er han derfor sikker på at have tjent mindst 90 millioner kroner, såfremt han bliver i klubben frem til kontraktudløb. Og igen, det var efter skat.

Selvom den 23-årige offensivspillers løn nu er på et niveau som kun de færreste tør drømme om, så er der stadig et godt stykke op til de bedstlønnede danske fodboldspillere.

Medie: Millionregn i Brøndby – nu skifter Lindstrøm

I efteråret bragte Ekstra Bladet således en artikel med de danske landsholdsspilleres lønninger.

Her udgjorde Christian Eriksen, Simon Kjær og Joachim Andersen top 3. United-danskeren tjener angiveligt 65 millioner kroner før skat hver måned, mens de to danske midtstoppere hiver 53 millioner kroner hver.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P